Forlat virkeligheten - verden er en Reddymade

Bak det blendende lyset fra den altoppslukende skjermen, finnes det en verden uavhengig av hverdagens digitale apati. Motivene likner kanskje ikke noe du har sett tidligere, men de er virkeliggjort av Chris Reddy - fysiske manifestasjoner av bildene han selv ser når han lukker øynene. Om du løfter blikket neste gang du spaserer opp Thereses gate på Bislett i Oslo ser du han kanskje, omgitt av sitt tankegods i Reddymade Art Shop. Dette er Chris Reddy sin virkelighet, og i den finnes verken masseproduksjon eller Black Friday.
I tiårsalderen hadde jeg noen år med intense migrener. Når disse anfallene kom måtte jeg være i stillhet og mørke. Med lukkede øyne så jeg utrolige mønstre og former. Sorte og hvite. Elektriske former som smeltet inn i hverandre og ble myke eller veldig harde. Hardere kontraster enn man kan forestille seg.
Det handler ikke om å skape en atmosfære eller ambiens, men om å formidle energi. Det jeg tegner er ikke ting jeg har sett i virkeligheten
 

Reddymade Art Shop: Galleri på Bislett i Oslo. 

Theresgate 46 - Chris@reddymade.no - 992 25 589

11048282_972446582786081_6126922949020108364_n (1).jpg


Stå opp mot kjipe vegger!

Der Oslo byr på vakre bygårder fulle av stilsikre leiligheter med særpreg og sjarm, er veggens funksjon kun å kaste glans over interiøret med sin anonymitet. Reddymade Art Shop slår et slag for veggene; gi dem hovedrollen, la dem representere leken, energien og originaliteten!

Denne klassisk bygårdsleiligheten i Oslo har tatt et standpunkt mot kjipe vegger

Denne klassisk bygårdsleiligheten i Oslo har tatt et standpunkt mot kjipe vegger

Hvor mange nyanser av grått er det på Jotuns interiørfargekart?


Reddy lekte med farger og figurer gjennom hele barndommen og med grafitti  i Tromsøs gater i ungdomstida. På 90-tallet utdannet han seg ved Kunstkolen i Kabelvåg, Statens Kunstakademi i Oslo og tok kunsthistorie ved Universitetet i Tromsø. Siden da har hans hyperaktive kreativititet blant annet satt sitt preg på en rekke bygninger rundt om i landet, resultert i flere separatutsillinger, og i 2014 var han offisiell kunstner for Sjakk-OL i Tromsø. I år åpnet han sitt eget galleri på Bislett i Oslo, Reddymade Art Shop. Han dekorerer ennå bygg og byers utside, men gjennom sine malerier og tegninger skaper Reddy også liv bak fasadene.

Er du klar for å ta et standpunkt mot kjipe vegger, kan du se nærmere på en Chris Reddy-original til leiligheten din i Reddymade Artshop.  Galleriet ligger i Theresgate 46, like ovenfor rundkjøringen v/ Bislett Stadion.


New York-plakaten er kul den, men man kan også henge andre ting på veggen
Kan Ikea-kunst sammenliknes med norsk fjernsynsdrama fra 70-tallet?

Reddymade Art Shop: Galleri på Bislett i Oslo. 

Theresgate 46 - Chris@reddymade.no - 992 25 589

Galleri kunst Bislett Oslo

Reddymade Art Shop har ingen kjipe vegger. Velkommen innom. 

Reddymade Art Shop opening!

After years of searching for a space, more or less consciously - I landed my art shop in the neighbourhood Ive lived in the last 20 yrs. Bislett. The opening went well. Lots of very nice people. Really looking forward to seeing how this experience will be. Hope to see you here - come by at Theresesgt. 46. Open irregularly.